ПЪРВИТЕ 100 КАНДИДАТИ ЗА НАШИЯ ФРАНЧАЙЗ ЩЕ ПОЛУЧАТ 50% ОТСТЪПКА ОТ ПЪРВОНАЧАЛНАТА ФРАНЧАЙЗ ТАКСА. ЗАПАЗИ СВОЕТО МЯСТО СЕГА!
ЗА МОМЕНТА НЕ ТЪРСИМ ПАРТНЬОРИ ЗА ГРАДОВЕТЕ: СОФИЯ, ПЛОВДИВ, ВАРНА, РУСЕ, БУРГАС И СТАРА ЗАГОРА.

ЛИДЕР НА ПАЗАРА

Щом четеш този текст, значи се замисляш за собствен бизнес. Тогава сигурно се чудиш "Дали този бизнес ще бъде успешен, или всички пари, които вложа в него ще бъдат загубени?"
С нас този въпрос не съществува, защото за 7 години нямаме нито един затворен магазин.
Ние от зоомагазини "Д-р Стефанов" сме лидер на пазара за храни, лакомства и аксесоари за НЕчовеци от 2012 година.

17 МАГАЗИНА И 9 ЗООЗИНЧЕТА

Бизнесът с продукти за домашни любимци е един от най-бързо развиващите се в страната и в Европа. За 7 години усилена работа увеличихме оборота в първия си зоомагазин с 484%. От всеки наш обект ежемесечно си тръгват над 3 000 клиенти с покупка на средна стойност 27,40 лева.
От 2012 година до сега отворихме общо 17 зоомагазина и 9 зоозинчета на територията на София, Варна, Пловдив, Русе, Перник. И това е началото, не мислим да спираме.

НЕЧОВЕШКИ ПАРТНЬОРИ

Ако искаш да "материализираш и монетизираш" любовта си към домашните любимци - стани наш франчайз партньор. По този начин можеш да помагаш и да осигуриш по-добър и щастлив живот на НЕчовеците.
Сигурни сме, че си мислиш дали няма да ти бъде трудно през първите месеци, докато отваряш и развиваш бизнес, в който нямаш никакъв опит. Няма страшно - ще бъдем неотлъчно до теб!

Няма да те оставим да бедстваш, да фалираш, да си загубиш парите. Няма да те оставим да се провалиш и няма да си сам. До теб сме, пазим ти гърба!

НЕЧОВЕШКИ
ФРАНЧАЙЗ

За да осигурим по-добър и щастлив живот на всички НЕчовеци в страната, ние се нуждаем от съмишленици, точно като теб! Ние - Зоомагазини "Д-р Стефанов" ти предлагаме възможността да станеш част от нашия НЕчовешки франчайз и да отвориш още днес зоомагазин или зоозинче под нашето лого и марка.

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИШ КАТО НАШ ФРАНЧАЙЗ ПАРТНЬОР

ФРАНЧАЙЗ ПАРТНЬОР

Ставайки наш франчайз партньор, ти ще получиш ноу-хау как да управляваш твоя обект, за да създадеш свой собствен успешен бизнес под шапката на Зоомагазини "Д-р Стефанов".

ПЪЛНА ПОДКРЕПА

Ние ще сме винаги до теб! Ще получаваш пълна подкрепа от Централата на Зоомагазини "Д-р Стефанов" за всички дейности в твоя обект - от намирането на правилната локация, изграждането, обзавеждането и зареждането на обекта, подбирането на най-добрите служители и тяхното обучение до откриването на твоя зоомагазин или зоозинче.

ФРАНЧАЙЗ МЕНИДЖЪР

Но не спираме до тук! Твоят франчайз мениджър ще те подкрепя при изпълнението на ежедневните ти дейности.

ОБУЧЕНИЕ

Ще получиш първоначално продуктово, търговско и софтуерно обучение за управителя и служителите на обекта, както и допълнителни обучения, за да може винаги да си в крак с новостите в нашата област.

50 000 ПРОДУКТА

Ще имаш достъп до нашето разнообразие от над 50 000 продукта на конкурентни цени, комбинирани с постоянни промоции и програми за лоялност.

'ЗА' ОСИНОВЯВАНЕТО

Ще бъдеш част от нашата борба за забрана на продажбата на домашни любимци в зоомагазините и стимулиране на осиновяването им от приюти.

Запази своето място сега на телефон 089 370 0881 и спести 6000 лева от първоначалната франчайз такса!