Acana Classic - една от най добрите храни в света, вече и у нас!

24.06.2013
Acana Classic е канадски бранд суха храна произведена от Champion Petfood - малка семейна компания, която произвежда различни видове храна за кучета и котки.Тя е носител на много награди и със световно изградена репутация на доверие от потребителите.За разлика от многото мултинационални компании които продават ,но не произвеждат своите храни,тази компания произвежда храната в техен собствен завод под строг контрол.
 
Биологично подходящата хранителна философия представлява нов стандарт в храненето на домашните любимци.Тази философия е изцяло съобразена с еволюционните хранителни нужди на кучето и котката,а именно високо протеина диета.
 
Храната притежава сертификат, издаден от канадското управление за качество на храните, потвърждаващ съответствие на продуктите на Acana с най-високите международни стандарти.
 
Балансиран състав, богат на протеини с ниско съдържание на въглехидрати е напълно подходящ за естествената диета на кучета и котки. Над 25 годишен опит и високо качество на продуктите са били признати в целия свят, а фирмата има много добра репутация и безброй международни награди.
 
 
 
Сухата храна Acana е изцяло биологично подходяща храна!
 
Кучетата и котките са ловци. Структурата на зъбите, челюстите и храносмилателната система научно ги класифицира като хищници, еволюирали да се хранят с месо.Биологично подходяща храна  представлява нов клас храни, които включват прясно месо,с които кучетата и котките се хранят в естествената им среда.Като биологично подходяща храна ACANA  е богата на протеин и е с ниско съдържание на въглехидрати, предлага несравнимо разнообразие от месо от домашни птици,агнешко и риба, които са пресни,незамразявани и без консерванти.Повечето от останалите марки храни  съдържат малко месо или животински протеин,високи нива на въглехидрати и съдържат малко, ако има въобще  такива, пресни съставки.
Тази серия храни е с 55-65% съдържание на месо от свободно отглеждани кокошки,пресни яйца и дива писия ,плюс узрели плодове и зеленчуци от овощните градини в Okanagan Canadа – всички те доставени свежи и пресни без замразяване. Тази храна е богата на протеини и с ниско съдържание на въглехидрати. Acana Classic са без добавка на зърнени храни с висок гликемичен индекс! Освен плодове и зеленчуци съдържа единствено нарязан овес,като източник на зърнени въглехидрати,който е с най - нисък гликемичен индекс от всички зърнени храни.
 
Повече информация можете да получите тук и тук
 
 
 
Тази храна можете да закупите тук