Празнично работно време

19.12.2018

Работно време на Зоомагазини "Д-р Стефанов" по време на коледните и новогодишни празници:

24.12.2018 г. - 10.00 - 16.00 часа

25.12.2018 г. - почивен ден

31.12.2018 г. - 10.00 - 16.00 часа

01.01.2019 г. - почивен ден