Работно време през коледните и новогодишни празници!

21.11.2016
За всички магазини без Sky City:
 
24.12 - 10:00 - 17:00
25.12 - почивен ден
 
31.12 - 10:00 - 17:00
01.12 - почивен ден
 
Работно Време Sky City:
24.12 - 10:00 - 19:00
25.12 - 10:00 - 17:00
 
31.12 - 10:00 - 19:00
01.12 - почивен ден