Спечели храна за цяла година, за твоя домашен любимец

09.02.2017

Общи правила и условия на играта „Спечели храна за цяла година, за твоя домашен любимец“

1. Правила за участие в играта :  За да се включите в играта е необходимо да закупите пакет суха храна от зоомагазини д-р Стефанов. На гърба на касовата бележка, с която сте закупили продукта си е нужно да запишете трите си имена, телефон за контакт, порода и възраст на вашия домашен любимец (куче или котка). След което тази касова бележка я пускате в урна, която може да отркиете в нашите магазина.

* В томболата не могат да участват хора, които са закупили насипна храна.

2. Определяне на победител :

Печели един участник изпълнил всички правила на играта. Печелившият ще бъде изтеглен  на  лотариен принцип на 05.04.2017г.  в 16:00 часа.

* Участник, непотърсил своята награда в 10 (десет) дневен срок, губи правата си върху нея. Организаторът си запазва правото да предостави наградата на следващ изтеглен участник, който отговаря на Условията за участие в Играта.

3. Продължителност на играта :

Играта стартира на 07.02.2017г.  и завършва на 31.03.2017г. в 20:00 часа.

4.Награда :

Наградата е количеството храна,  което вашия домашен любимец може да изяде в рамките на една година, според указанията на производителя, в зависимост от порода, възраст и тегло. Храната ще е от същата марка и вид, който сте закупили при участие в играта, но ще е възможно най-голямата разфасовка!

Екипът на „Зоомагазини д-р Стефанов“ ви пожелава успех!